I 20 år har Lars Winnerbäck tagit med sig det svenska vemodet upp på scen och han räknas idag som en av landets absolut största artister. Genom tolv studioalbum har Winnerbäck satt ord på en hel generations känslor och myntat det kanske svenskaste ordet vi har, ”tandläkarväder”. Med en stor arenaturné bakom sig, det nya albumet ”Eldtuppen” och alla klassiska låtar i bagaget är sommarens konsert ett recept för succé. Vi kan knappt vänta tills Lars Winnerbäck återigen kliver ut på Furuviks Stora Scen den 26 juli kl. 20.00.

– Lars Winnerbäck på Furuvik är ett riktigt säkert sommartecken och vi längtar verkligen till en magisk sommarkväll den 26 juli med många glada konsertgäster, säger Nina Tano, VD Furuviksparken.

FURUVIKS STORA SCEN 2020
Följande konserter är hittills bokade till Furuviks Stora Scen:

Bryan Ferry – 30 maj kl. 20.00

Lars Winnerbäck – 26 juli kl. 20.00

För mer information kontakta Nina Tano, VD på telefon 010-708 79 18 eller e-mail nina.tano@furuvik.se.
För pressbilder besök vår Bildbank http://bilder.parksandresorts.com/furuvik

Furuvik är en kombinationspark med djurpark, tivoli, badland och konsertarena, naturskönt belägen vid havet ca 1 mil söder om Gävle. Furuvik öppnade redan 1900. Sedan 2008 återfinns Nordens enda primatforskningsstation i parken. Furuvik är medlem i Svenska Djurparksföreningen samt den europeiska branschorganisationen EAZA. En av parkens viktigaste uppgifter är att sprida kunskap om djur och natur. 2018 hade Furuvik totalt ca 350 anställda under säsong och gästades av drygt 320 000 besökare. Furuvik är sedan 2010 en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland.

Artikeln är publicerad i den här och flera nyhetskanaler av den svenska presstjänsten Presstjänst - den svenska skrivbyrån för företag och organisationer. Vill ni ha hjälp med att skriva era nyheter samt publicerade och distribuerade till flera svenska nyhetstjänster, journalister och nättidningar? Vänd er då till http://www.presstjanst.se i samarbete med http://www.svenskpress.se