Sandviken Energi var även tidigare bredbandsleverantör i fastigheterna och för hyresgästerna kommer det därmed inte att bli någon skillnad jämfört med tidigare. Sammanlagt berörs nu 385 lägenheter i åtta fastigheter i Sandviken.

– Vi är glada över att vi som stadsnätsoperatör fått Heimstadens förtroende att ansvara för bredbanden i fastigheterna. I vårt nät har vi avtal med elva olika tjänsteleverantörer och deras avtal med kunderna löper på precis som tidigare, berättar Thomas Norberg, affärsområde Stadsnät på Sandviken Energi.

– Vi hoppas på att kunna utveckla samarbetet ytterligare med Heimstaden framöver för att skapa fler fördelar för bredbandskunderna.

För mer information, kontakta:
Thomas Norberg, affärsområde Stadsnät, Sandviken Energi
026-24 13 61
thomas.norberg@sandvikenenergi.se


Sandviken Energi AB är ett energibolag med verksamhet inom fjärrvärme, elnät, gata, bredband, vattenkraft samt vatten och avlopp. Tillsammans är vi 150 medarbetare och omsätter cirka 470 miljoner kronor. Bolaget är också delägare i elhandelsföretaget Bixia AB.

Alla verksamheter inom Sandviken Energi-koncernen ska bidra till en långsiktig hållbar utveckling av Sandvikens infrastruktur, utifrån ett miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. Vi återinvesterar våra vinster för att stärka Sandviken Energis konkurrenskraft och levererar prisvärda produkter med hög driftsäkerhet.

Sandviken Energi AB är ett helägt dotterföretag till Sandvikens Stadshus AB i Sandvikens kommun och är dessutom moderbolag i en koncern som innehåller de helägda dotterföretagen Sandviken Energi Elnät AB, Sandviken Energi Vatten AB och Bångbro Kraft AB.


Artikeln är publicerad i den här och flera nyhetskanaler av den svenska presstjänsten Presstjänst - den svenska skrivbyrån för företag och organisationer. Vill ni ha hjälp med att skriva era nyheter samt publicerade och distribuerade till flera svenska nyhetstjänster, journalister och nättidningar? Vänd er då till http://www.presstjanst.se i samarbete med http://www.svenskpress.se